Solvarmekursus

Tid: Lørdag d. 14.7. kl. 14-18 og søndag d. 15.7. kl. 10-14.
Sted: Genskabet, Næsbyvej 4, 4305 Orø.

Solvarme er en miljøvenlig og besparende måde at opvarme dit bade- og vaskevand og dit hus. Solvarme kan opvarme det varme vand hele sommmeren og give et bidrag til at holde huset frostfrit om vinteren.

Kom og find ud af om solvarme er noget for dig i dit hus eller sommerhus, og hvordan du griber det an. På dette kursus over to dage, hører du om forskellige aspekter af det at anskaffe solvarme, kommer tæt på de praktiske dele af et solvarmeprojekt, og danner dig et godt indtryk af mulighederne i dit eget hus.

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at stille spørgsmål om alt hvad du har lyst til vedr. solvarme.

Vi besøger to familier med to forskellige solvarmeanlæg, ser på hvad hvert anlæg kan og hvad det består af. Og så taler vi selvfølgelig med dem der bor i huset om deres erfaringer med at have solvarme.

Link til opslaget om kurset

Læs om Niels Lyck og hans firma Varmt vand fra solen.

Praktiske oplysninger

Kurset begynder lørdag 14.7. kl. 14 med en kort introduktion i Genskabet, hvorefter vi ser på et nyere brugsvandsanlæg i Bybjerg.
Kl. 16 - vel tilbage i værkstedet - er der kaffe og lækker kage.
16.30-18 Kurset fortsætter med solvarmeteori.

Søndag 15.7. kl. 10.00 Kursets anden dag begynder på Snavevej i Næsby. Vi besøger en familie med et større solvarmeanlæg. (Evt. samkørsel arrangeres dagen før).
Kl. 12.00 Frokost til ca. 12.40 i Genskabet. Maden er ikke inkluderet i kursusprisen, men vi kan arrangere fælles madbestilling dagen før, hvis der er interesse for det.
Kl. 12.40-14.00 samles op og rundes af.

Pris: Kurset koster 200 kr. for ikke-medlemmer, og tilbydes gratis til medlemmer af Foreningen Mejeriet. (Medlemsskab koster 200 kr.)
Tilmelding foregår til Niels Lyck på email post@vvfs.dk. Køber du billet på forhånd i Genskabet, bliver du automatisk tilmeldt. Du skal også tilmelde dig, hvis du er medlem.
Betaling kan ske forud ved tilmelding i Genskabet (husk at medbringe din kvittering til kurset) og på kursusdagen.